Je bent hier:

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

 

Informatie over onze docenten

Redmar Kruithof
Redmar Kruithof (1978) is fotograaf en docent fotografie. Na zijn studie fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag is hij in 2003 zijn eigen onderneming gestart. Hij heeft een divers portfolio opgebouwd, waarin de nadruk ligt op documentaire reportage- en portretfotografie. Redmar is gefascineerd door de interactie tussen mensen. Het medium fotografie biedt hem de mogelijkheid dit vast te leggen. Kenmerkend voor zijn werkwijze is de persoonlijke aandacht en tijd die hij schenkt aan zijn onderwerpen. Redmar is als docent gecertificeerd door KunstKeur. Onderaan dit artikel vind je meer informatie hierover.
Kijk voor meer informatie en een uitgebreid portfolio op Redmars website www.redmarkruithof.nl

Marije van den Oever
Marije van den Oever (1979) is fotograaf, beeldbewerker en docent fotografie. In 2004 studeerde zij af als fotografisch vormgever aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag. Sindsdien voert zij diverse fotografische opdrachten uit in de kunst- en commerciële fotografie. Marije is gespecialiseerd in het digitaal bewerken van foto's en beelden. Als fotograaf maakt zij vrij werk met als terugkerend thema 'herinneringen'. Daarnaast biedt zij als trainer/coach ondersteuning bij (creatieve) processen. Marije is als docent gecertificeerd door KunstKeur. Onderaan dit artikel vind je meer informatie hierover.
Kijk voor Marijes portfolio op haar website www.marijevandenoever.nl

Redmar wordt gefotografeerd door een cursist tijdens een in-company trainingPortret van Marije tijdens een workshop

Keurmerk KunstKeur
KunstKeur is een onafhankelijk certificeringsbureau zonder commercieel oogmerk dat toeziet op de kwaliteit van instellingen op het gebied van kunsteducatie en opleidingen in de amateurkunst. Onze beide docenten zijn getoetst door Kunstkeur en hebben het keurmerk behaald.

Het keurmerk geeft aan dat de werkwijze en het lesaanbod passen binnen de kwalitatieve normen van de branche. Dit betekent dat beide docenten professioneel werken en hun professionaliteit op peil houden. Er wordt gezorgd voor een uitdagende leeromgeving waarbij uitgegaan wordt van de ambities die de deelnemers hebben. Ook worden er heldere afspraken gemaakt, wordt gewerkt vanuit een bepaalde visie op kunsteducatie en spelen klantevaluaties een belangrijke rol bij het op peil houden van de kwaliteit. Meer informatie over het keurmerk en de toetsing kun je terugvinden op www.kunstkeur.com

Deel deze pagina met anderen: